Γλυκιά Ελπίδα: Η 28χρονη Κινέζα-φαινόμενο που τραγουδάει στα ελληνικά

Πότε αγάπησε τη χώρα μας;

Δείτε όσα είπε η Γλυκιά Ελπίδα στο Breakfast@Star

Η Γλυκιά Ελπίδα, όπως είναι γνωστή στα social media, έχει μεγάλο θαυμασμό για την Ελλάδα, κι ανεβάζει βίντεο στα οποία μιλά και τραγουδά στα ελληνικά, με σκοπό να φέρει κοντά τις δύο χώρες.

Η Yawen Wu, όπως ονομάζεται κανονικά, έχει καταγωγή από τη νότια επαρχία Τζιανγκσί της Κίνας, έξι ώρες μακριά από το Πεκίνο με τρένο ταχύτητας, αλλά τώρα ζει και εργάζεται στην Κινεζική πρωτεύουσα.

Όπως αποκάλυψε στο Breakfast@Star το πρωί της Τρίτης, πριν από περίπου έξι χρόνια βρέθηκε μέσω ενός προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών στην Κέρκυρα, την οποία αγαπά πολύ, όπως και την Κρήτη, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεται ο καθένας που θα επισκεφθεί την προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο ή ακόμη και στο youtube, αφού η ίδια ερμηνεύει με καταπληκτικό τρόπο τον Ερωτόκριτο.

Όπως αποκάλυψε, ένας από τους αγαπημένους της Έλληνες καλλιτέχνες είναι ο Χρήστος Μάστορας.

Η Ελπίδα συμμετείχε σε ένα βίντεο όπου καθηγήτριες και φοιτήτριες των Πανεπιστημίων της Σαγκάης και της Γκουανγκντόνγκ ερμήνευσαν το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου Ας κρατήσουν οι χοροί, για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top