Ζουγανέλης: Έχω πίκρα μέσα μου γιατί πριν φύγει ο Μπονάτσος είχαμε τσακωθεί

«Ο Σάκης Μπουλάς δεν αγάπησε τον εαυτό του και το πλήρωσε»

Ταλαντούχος, έξυπνος, με έντονη αίσθηση του χιούμορ, αλλά και ευαίσθητος είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης κάθισε απέναντι από την Αννίτα Πάνια και προκάλεσε συγκίνηση, όταν αναφέρθηκε τον Σάκη Μπουλά, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Βλάσση Μπονάτσο τονίζοντας τις πολύ δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι νέοι καλλιτέχνες σήμερα και ότι στην Ελλάδα αναγνωρίζεται κανείς κυρίως όταν πεθάνει.

Ζουγανέλης: «Έζησα μια συγκλονιστική μεταφυσική εμπειρία στο Άγιον Όρος»

«Είμαστε θανατολάγνοι. Πριν πεθάνει ο Σάκης Μπουλάς δεν τον έπαιζαν στα ραδιόφωνα, έπρεπε να πεθάνει για να του κάνουν αφιερώματα. Εγώ πιστεύω πως πρέπει να βλέπουμε το ειδικό βάρος των ανθρώπων όσο ζουν. Κατάλαβα ότι οι γονείς μου δεν ακούνε όταν ήμουν 2 χρονών», είπε αρχικά στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλει σαν τρελός να γίνει παππούς

«Ο Σάκης είχε τρομερό εκτόπισμα ηθοποιού και τραγουδιστής. Ο Σάκης δεν είναι ανάμνηση έχει μία παρουσία. Εξαιρετικός αλλά και τρομερός να εργαστεί. Ήταν λίγο βαρύς και τον παρεξηγούσε ο κόσμος. Δε συμπεριφέρθηκε καλά στον εαυτό του, δεν τον πρόσεξε, δεν τον αγάπησε. Του άρεσε η ζωή αλλά δεν αγάπησε τον εαυτό του και το πλήρωσε. Γι΄αυτό και συνιστώ πάντοτε να προσέχουμε τον εαυτό μας για να είμαστε προσφορά για τους άλλους. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να ζει την παρακμή του», πρόσθεσε.

Ένας πολύ καλός του φίλος που έχει φύγει από τη ζωή ήταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και μάλιστα ήταν εκείνος με τον οποίο μίλησε για τελευταία φορά. «Ήμουν ο τελευταίος που μίλησε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε και μετά με πήρε και μου είπε έλα θα βάλω να δω τένις τον Ναδάλ και θα ξαπλώσω. Αυτό ήταν. Το πρωί ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω τον Λαυρέντη και δεν το πίστευα».

Λίγο πριν το κλείσιμο της συνέντευξης αναφέρθηκε και στον Βλάσση Μπονάτσοςλέγοντας πως έχει πικρία μέσα του, μιας και πριν πεθάνει είχαν τσακωθεί.

«Ο Βλάσσης δεν υπάρχει. Έχουμε κοιμηθεί μαζί και έχω μία πίκρα μέσα μου γιατί πριν φύγει είχαμε τσακωθεί γιατί διαφωνούσα με τον τρόπο που στεκόταν στη ζωή του και τολμούσα να του το πω», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top