Πέτα: Ο λόγος που απαρνήθηκε χρήματα & έκανε την οικογένειά της να απορήσει

Όσα είπε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο «Breakfast@star»

Της αρέσει να μιλά μέσα από τη δουλειά της και αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχει αποφασίσει να κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις κρατώντας παράλληλα την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Ελένη Πέτα έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δισκογραφίας τη δεκαετία του 90’ και συνεργάστηκε με σπουδαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Πέτα: Η καραντίνα πέρασε στους τοίχους ενός μικρού δωματίου στο νοσοκομείο

«Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να ασχοληθώ με το τραγούδι. Η ζωή με πήγε βήμα βήμα», εξομολογήθηκε στο Breakfast@Star σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της.

Ελένη Πέτα

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να αλλάξει την καλλιτεχνική της πορεία και να «απαρνηθεί» μια άλλου είδους καριέρα.

Η Πέτα στιγματίστηκε από τον χαμό του αδερφού της: «Οι πληγές παραμένουν»

«Δε μου άρεσαν οι συνθήκες που υπήρχαν στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά που τραγουδούσα. Δεν υπήρχε καμία επαφή και επικοινωνία με το κοινό. Έπρεπε να εξυπηρετώ κάποιους σκοπούς και αυτό δε μου άρεσε. Δε μου άρεσαν ποτέ τα πολλά φώτα. Βασίλισσα της νύχτας δεν ήθελα να γίνω ποτέ. Δεν είχα ποτέ βοήθεια από τους συναδέλφους μου», πρόσθεσε.


«Απαρνήθηκα χρήματα και σπουδαίες συνεργασίες γιατί πίστευα ότι δε μου ταίριαζαν. Ακόμα και η οικογένειά μου απόρησε. Έχω πει τραγούδια που δε μου άρεσαν. Λουλούδια, πιάτα και μαχαιροπίρουνα που εκτοξεύονται δεν τα θέλω», κατέληξε η Ελένη Πέτα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top