Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης εξηγεί γιατί εγκατέλειψε η Αλιμπέρτη την υποκριτική

Η αδυναμία που έχει στον αδερφό του, Good job Nicky

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη, Μιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε για τους διάσημους γονείς του, τη ζωή στην Πάρο, αλλά και την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία.

Βαρθακούρης: Σπάνια εμφάνιση για τον γιο του Πάριου και της Αλιμπέρτη

«Είπα, τι δουλειά κάνει η μάνα μου; Είπα, λοιπόν, να γίνω αθλητικός δημοσιογράφος, αλλά δεν ήταν αυτό το κάλεσμά μου. Ξέρεις την παροιμία “το μήλο κάτω από τη μηλιά”; Ε, εγώ βγήκα μία ωραία φράουλα. Με έκοψε από πολύ νωρίς ο πατέρας. Μου είπε “είσαι φάλτσος”», δήλωσε αρχικά στο The 2Night Show.

Η σχέση με τον αδερφό του Νικόλα (Good job Nicky)

O Μιχαήλ Βαρθακούρης εξέφρασε τον θαυμασμό του, μιλώντας για τον αδερφό του Νικόλα (Good job Nicky). «Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού».

 

Η απόφαση της Σοφίας Αλιμπέρτη να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι μετακόμισε μόνιμα στην Πάρο.

Σοφία Αλιμπέρτη: Το τρυφερό στιγμιότυπο στη συναυλία του γιου της

Γι’ αυτή της την απόφαση μίλησε ο γιος της: «Η μαμά είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Είναι δίπλα μου απλά δε βγάζουμε φωτογραφίες. Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία λίγο πιο σοβαρά, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον “βασανίσω”, βγάζοντας τις πρώτες φωτογραφίες. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να εξελιχθώ στη φωτογραφία. Τη θαυμάζω που άφησε πίσω της κάτι που πολλοί ψάχνουν και κυνηγούν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Aliberti (@sofoufou)


Η ζωή και η καθημερινότητα στην Πάρο

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης δήλωσε πολύ ευτυχισμένος που ζει μόνιμα στην Πάρο: «Είναι πολύ όμορφο να περπατάς και από το ένα σημείο στο άλλο να έχεις πει σε δέκα ανθρώπους “καλημέρα”. Το έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top