Καινούργιου: Τι είπε για την απαγόρευση στην κηδεία της μαμάς της Χρηστίδου

«Δικαιούμαι να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους;»

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, μιας και πριν από λίγες ημέρες είπε το στερνό «αντίο» στη μητέρα της, η οποία έδινε «μάχη» με τον καρκίνο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια έκκληση για την κηδεία της μητέρας της


Η παρουσιάστρια λίγες ώρες μετά την κηδεία έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ζητώντας να μη δημοσιευτούν φωτογραφίες από την κηδεία, διαφορετικά αν δεν τις αποσύρουν θα κινηθεί νομικά.


Αυτή την ανάρτηση σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της θέλοντας να μοιραστεί κάποιες σκέψεις της. «Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα, μιλάω για τον εαυτό μου, να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top