Νίκος Ψαρράς: Με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα παράστασης που πρωταγωνιστεί

Πρεμιέρα για το «Αμαντέους» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το 2022 βρίσκει τον ηθοποιό Νίκο Ψαρρά με μια ξεχωριστή ερμηνεία στον ρόλο του Σαλιέρι στη θεατρική παράσταση «Αμαντέους», στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, της οποίας η πρεμιέρα έγινε στις 5 Φεβρουαρίου. Το «παρών» έδωσαν η σύζυγός του και σκηνοθέτης, Έλενα Καρακούλη, καθώς και πολλοί φίλοι και συνάδελφοι ηθοποιοί.

Νίκος Ψαρράς - Δείτε τον ηθοποιό 17 χρόνια πριν στο Λος Άντζελες

Ο Νίκος Ψαρράς με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη (φωτογραφία NDP)

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς μιλώντας για την παράσταση «Αμαντέους» είχε σχολιάσει: 

«Είναι ένα σπουδαίο κείμενο, από τα ωραιότερα έργα που έχουν γραφτεί τα τελευταία χρόνια. Ο Σάφερ μάλιστα το έχει αλλάξει 8 φορές κι εμείς έχουμε την τελική μορφή του 2003, γιατί λίγο μετά πέθανε ο άνθρωπος. Έγραφε, διόρθωνε συνέχεια, παρ’ ότι από την πρώτη φορά που ανέβηκε το 1979 έγινε τεράστια επιτυχία. Κι αργότερα ήρθε η ταινία με τα Όσκαρ. Για την ταινία δούλευε 2 μήνες με τον σκηνοθέτη στο σενάριο. Ήταν τελειομανής κι αυτό φαίνεται στο κείμενο του, στη γραφή του και πιάνει θέματα πολύ σημαντικά».

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αμαντέους» ποζάρουν χαμογελαστοί οι (από αριστερά): Έλενα Καρακούλη, Μαίρη Μηνά, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιάννης Νιάρρος και Νίκος Ψαρράς (φωτογραφία NDP)

Ο Νίκος Ψαρράς, με τη σύζυγό του Έλενα Καρακούλη και την Ντίνα Κωστοπολου (φωτογραφία NDP)

Ο ηθοποιός Γιάννης Νιάρρος, με τη σκηνοθέτη Έλενα Καρακούλη και τον ηθοποιό Μιχάλη Σαράντη (φωτογραφία NDP)

Νίκος Ψαρράς: Ο Ίθαν Χοκ, Η Διεθνής Καριέρα Κι Ο Ταραμάς - Video

Ενώ για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην παράσταση δήλωσε: «Μου λένε "πώς είναι να παίζεις πάλι τον κακό;". Δεν είναι κακός ο Σαλιέρι. Είναι ένας άνθρωπος που νιώθει προδομένος από τον Θεό, με τον οποίο θεωρεί ότι είχε κάνει μία συμφωνία να είναι η φωνή Του μέσω της μουσικής. Ακούγοντας τις πρώτες νότες του Μότσαρτ, συνειδητοποίησε το αστείρευτο ταλέντο που είχε απέναντί του κι ότι ο Μότσαρτ ήταν η φωνή του Θεού κι όχι ο ίδιος. Η πάλη όλη ήταν με τον Θεό, αυτό λέει και στο κείμενο: "Ο Μότσαρτ θα γίνει το πεδίο της μάχης ανάμεσα σε σένα και σε μένα"».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top