Γιώργος Αμούτζας: Η αγαπησιάρικη ανάρτηση με τη σύντροφό του, Έλενα

Ο Νικηφόρος από τον Σασμό είναι πολύ ερωτευμένος

Διάφορες φωτογραφίες του Γιώργου Αμούτζα

Ένα από τα «φρέσκα» και ήδη όμως πολυαγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι ο Γιώργος Αμούτζας και η Έλενα Πιερίδου.

Full in love ο Γιώργος Αμούτζας: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύντροφό του

Οι δύο όμορφοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στα social media όσον αφορά στα προσωπικά τους, όμως τελευταία φαίνεται πως κάνουν δειλά – δειλά ορισμένες κοινές αναρτήσεις.

Γιώργος Αμούτζας: Η ηλικία, ο διάσημος νονός, η σύντροφος και το τραγούδι

Τα κοινά τους στιγμιότυπα στο instagram ήταν ελάχιστα και για την ακρίβεια υπήρχαν μόνο κάποια Instagramstories. Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, η Έλενα Πιερίδου αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία τους από μια εξόρμησή τους στο χιονοδρομικό κέντρο.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο το full in love ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο και πολύ ευδιάθετο.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Το love story Αμούτζα - Πιερίδου

Να θυμίσουμε ότι αυτή την περίοδο ο νεαρός ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Σασμός»,  ενώ η αγαπημένη του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Ελένης στη σειρά «Τατουάζ». 

Η γνωριμία τους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret,  έγινε πριν από έναν χρόνο περίπου την περίοδο του δεύτερου lockdown.

H Έλενα, που ζει μόνιμα στην Κύπρο δε μπορούσε να ταξιδέψει και έτσι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα, ενώ λίγους μήνες μετά, συναντήθηκαν και άρχισε να ξεκινά ένα όμορφο ειδύλλιο. Αν και το σπίτι της είναι στην Κύπρο, αυτή την περίοδο η ηθοποιός έχει μετακομίσει στην Αθήνα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top