Χρύσπα: «Είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις για να αδυνατίσω»

«Μου έλεγαν πρέπει να είσαι αδύνατη, είσαι τραγουδίστρια!»

Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας αρκετοί να πήραν κιλά, αλλά υπήρχαν κάποιοι που επωφελήθηκαν από αυτή την κατάσταση και έχασαν κιλά.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Χρύσπα, η οποία κατάφερε να χάσει όχι ένα και δύο κιλά, αλλά δέκα.

Χρύσπα: Ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια 10 κιλών

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η γνωστή τραγουδίστρια γύρισε τον χρόνο πίσω και παραδέχτηκε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» ότι στο παρελθόν έχει φτάσει σε ακραίες καταστάσεις για να αδυνατίσει.

 

«Όταν ήμουν μικρή είχα φτάσει σε ακραίες καταστάσεις προκειμένου να αδυνατίσω. Δεν είμαστε όλοι για να είναι 20 κιλά! Μου έλεγαν πρέπει να είσαι αδύνατη, είσαι τραγουδίστρια!», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν έγινα τραγουδίστρια για τις πίστες και τη λάμψη. Στα 20 με αντιμετώπιζαν ως επαγγελματία αλλά εγώ ένιωθα ερασιτέχνης. Απέφευγα να ακούω τη δισκογραφία μου γιατί δε μου άρεσε ο τρόπος που τραγουδούσα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια στην Αίγινα λέγοντας πώς τα θυμάται με πολλή αγάπη και πως και τα δικά της παιδιά θα ήθελε να μεγαλώσουν μακριά από την Αθήνα.

Χρύσπα: Δείτε την ταβέρνα που άνοιξε στην Αίγινα

«Τα παιδικά μου χρόνια στην Αίγινα ήταν ανέμελα. Θα ήθελα και τα παιδιά μου να μεγαλώσουν εκτός Αθηνών. Είμαστε από τα τυχερά παιδιά. Έχω αναλάβει την ταβέρνα των γονιών μου γιατί τρόμαξα με τα τελευταία γεγονότα γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν είχα επιλογή να δουλέψω. Δούλευα από την πέμπτη δημοτικού στα μαγαζιά του πατέρα μου για να βγάλω χαρτζιλίκι», πρόσθεσε η Χρύσπα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top