Χρύσπα: Ποζάρει με μαγιό μετά την απώλεια 10 κιλών

Η τραγουδίστρια πιο ανανεωμένη από ποτέ

Η Χρύσπα μίλησε στην εκπομπή «Alpha Παντού» και αποκάλυψε πως μέσα στην καραντίνα κατάφερε να χάσει 10 κιλά, τα οποία ήθελε από καιρό να ξεφορτωθεί.

Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε και το μυστικό που τη αδυνατίσει. Πρόκειται για μια σαλάτα με μαρούλι, λικέρ από φιστίκι Αιγίνης ως dressing, ντόπιο τυρί σαν κατίκι, ντοματίνια και ψιλοκομμένο φιστίκι Αιγίνης. Όπως είπε, η δροσερή αυτή σαλάτα τη βοήθησε στη διατροφή της.

Η ίδια, πιο ανανεωμένη από ποτέ θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο φωτογραφίες της με μαγιό. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes «έπεσαν βροχή» στην ανάρτηση της Χρύσπας.

Δείτε τις φωτογραφίες της Χρύσπας με μαγιό μετά την απώλεια δέκα κιλών:

χρύσπα μαγιό

χρυσπα αδυνατισε
 

«Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου με δίαιτα»

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Χρύσπα είχε πει: «Έχω φτάσει σε σημείο να λιποθυμήσω από την αδυναμία, όταν είχαμε τους προκριματικούς για τη Eurovision με τον Μαρτάκη και την Καλομοίρα. Στα παρασκήνια, πριν βγω στη σκηνή. Έκανα μια εξαντλητική δίαιτα και δεν την πάλευα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη. Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου με αυτά τα ακραία πράγμα. Εγώ το πήρα απόφαση ότι θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ότι πρέπει να κάνω πράγματα που μου προκαλούν ευεξία και υγεία. Μέχρι εκεί!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top