Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός, Πάνος Νάτσης

Ο ηθοποιός γυρνούσε από τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

Τη ζωή του σε τροχαίο έχασε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα».

Πάνος Νάτσης: Είναι αστείος ο τρόπος που οι γυναίκες ζητούν την επιβεβαίωση

Ο 31χρονος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου τράκαρε με τη μηχανή του την ώρα που επέστρεφε από τα γενέθλια της καλής του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ο ηθοποιός κινούνταν με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο  όταν, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό του δήμου, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο οδηγός του φορτηγού αμέσως σταμάτησε για να βοηθήσει τον Πάνο Νάτση, ενώ στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της τροχαίας οι οποίοι συνέλαβαν τον οδηγό της νταλίκας για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

Ο Πάνος Νάτσης ήταν απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης και φέτος πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη.

Σοκαρισμένοι από τον θάνατο του ηθοποιού είναι και οι συνάδελφοί του που δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο 31χρονος ηθοποιός έφυγε τόσο άδικα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτηση που έκανε στο facebook ανέφερε πως είναι αδύνατον να δεχτεί αυτό το τραγικό συμβάν.

«Συγκλονισμένοι και άφωνοι έχουμε μείνει όλοι από τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του νεαρού ηθοποιού Πάνου Νάτση, του πρωταγωνιστή του Γιώργου Καπουτζιδη στην νέα σειρά ΣΕΡΡΕΣ...και στο θέατρο ΗΒΗ...Αδύνατον ΝΑ δεχτούμε αυτό το τραγικό νέο....Ποσο γλυκό παιδί, πόσο ωραία δουλέψαμε ...Δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω Πάνο μου» έγραψε ο ηθοποιός.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top