Mαριάννα Κιμούλη: Πώς αντιδρά στις κατηγορίες εναντίον του μπαμπά της

Η Ζέτα Δούκα είχε ισχυριστεί πως ο Γιώργος Κιμούλης την κλώτσησε

Τη δική της άποψη για την εμπλοκή του ονόματος του μπαμπά της, Γιώργου Κιμούλη στο #Metoo, εξέφρασε η κόρη του, Μαριάννα.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: «Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε»

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν η Ζέτα Δούκα κατηγόρησε τον ηθοποιό πως κατά τη διάρκεια μίας πρόβας έχασε την ψυχραιμία του και την κλώτσησε.

 «Είναι μια υπόθεση που αφορά τον πατέρα μου και τους δικηγόρους του. Για αυτό δεν θα ήθελα να επεκταθώ σε αυτό. Θα πω απλά ότι το κοινωνικό σύνολο έχει ακόμη φύλο κι αυτό είναι αρσενικό. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο μόνος τρόπος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε την διαφορετικότητα. Δεν υπάρχει άλλη οδός» δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ η κόρη του ηθοποιού και πρόσθεσε:

https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/573077/zeta-doyka-h-anarthsh-enan-xrono-meta-tis-kataggelies

Ο Γιώργος Κιμούλης με τον αδερφό του, Κώστα και την κόρη του, Μαριάννα 

«Να πάψουν να υπάρχουν οι εξουσιαστικές σχέσεις, να σταματήσουμε να λέμε ο ένας είναι συνολικά καλύτερος από τον άλλον ή ο άλλος είναι πιο αδύναμος από κάποιον άλλον. Είναι ένα κίνημα που ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δεν πρέπει να μείνει μόνο εκεί. Γιατί δεν αφορά μόνο τους καλλιτέχνες, αφορά όλη την κοινωνία. Από εκεί και πέρα δε νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει αντιμετωπίσει ένα είδος υποτίμησης μόνο και μόνο επειδή είναι γυναίκα. Δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα στην οποία ζούμε».

Παράλληλα, η ίδια δήλωσε πως δεν ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον πατέρα της καθώς εκείνος ξέρει να προστατεύει μόνος του τον εαυτό του.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top