Δείτε πασίγνωστους stars πριν και μετά τις πλαστικές!

Πώς ήταν η Kim Kardashian, o Ronaldo και άλλοι

Πολλοί είναι οι διάσημοι stars που έχουν κάνει πλαστικές στο πρόσωπο και το σώμα και έχουν γίνει πραγματικά αγνώριστοι!

Kim Kardashian

Η 40χρονη Kim Kardashian είναι σίγουρο ότι εκτός από τη δημοσιότητα, λατρεύει και τον πλαστικό χειρουργό της!

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει στηρίξει την καριέρα της στην εξωτερική της εμφάνιση και ειδικά στις καμπύλες της! Έχει «πειράξει» οπίσθια, στήθος, ζυγωματικά, έχει κάνει ρινοπλαστική, επέμβαση με λέιζερ στο μέτωπο για να μεταφέρει τη γραμμή των μαλλιών πιο ψηλά και να μεγαλώσει το μέτωπο! Έχει κάνει αύξηση στα χείλη, έχει βάλει ενθέματα στα μήλα του προσώπου, και τουλάχιστον λιποαναρροφήσεις γύρω από το στομάχι! 

Tom Cruise 

Ο Tom Cruise έχει φτιάξει τα δόντια του ενώ σύμφωνα με τον πλαστικό χειρουργό Yoel Shahar, που θεωρείται ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς στη Νέα Υόρκη, ο 59χρονος ηθοποιός έχει κάνει κάποιες πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό του.

«Έχει γίνει σημαντική βελτίωση στο λαιμό του Tom. Οι ρυτίδες στο λαιμό, είναι πλέον κάθετες και το δέρμα είναι πιο σφιχτό. Έχει γίνει κάποιου είδους τράβηγμα πίσω από το αυτί», είπε. Στο μεταξύ άλλοι ισχυρίζονται ότι έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών και μερικές επεμβάσεις στη μύτη.

Sandra Bullock

Η Sandra Bullock είναι πραγματικά αγνώριστη σε σχέση με την παιδική της ηλικία! Βέβαια εκείνη έχει κάνει προσεκτικές διορθωτικές επεμβάσεις. Έχει βάλει ζυγωματικά και εμφυτεύματα, ενώ έχει κάνει πλαστική και στη μύτη της.

Cristiano Ronaldo

O διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής έχει κάνει πολλές διορθωτικές επεμβάσεις. Botox για τη λείανση ρυτίδων, πλαστική στη μύτη, λέιζερ για τις φύτρες των μαλλιών του και αλλαγή της οδοντοστοιχίας του.

 

Δείτε όλη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top