Γιώργος Καραμίχος: «Με τη μητέρα του γιου μου δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι»

Όσα είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ήλιος» για τα παιδιά του

Ο Γιώργος Καραμίχος μπορεί να έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, αλλά και το θέατρο όμως ο σημαντικότερος για εκείνον είναι αυτός του μπαμπά. Ο ηθοποιός έχει μία κόρη τη Ρεγγίνα, η οποία μένει μόνιμα στη Δανία και έναν γιο τον Άγγελο.

Γιώργος Καραμίχος: Μιλά για την ιδιαίτερα δύσκολη σχέση με την κόρη του

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Ήλιος» έχει γυρίσει μετά από χρόνια από την Αμερική και ζει πλέον και εργάζεται στην Ελλάδα. Εκτός όμως από εκείνον επέστρεψε και ο μικρός μαζί με  μητέρα του αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στη χώρα μας.

Γιώργος Καραμίχος

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! αποκάλυψε πως με τη μητέρα του γιου του δεν ήταν ποτέ ζευγάρι. «Ναι, είμαστε πολύ καλοί φίλοι, δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί παιδί. Είμαστε ειλικρινείς από την αρχή. Ο Άγγελος ζει με τη μαμά του κυρίως. Η μαμά του είναι Μεξικανή και από πέρσι ζει εδώ, μετακόμισε και εκείνη στην Αθήνα. Μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί, η βάση μου είναι η βάση του. Και η κόρη μου ζει με τον καλό της στη Δανία, έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο στην Ολλανδία και ζει τη ζωή της πολύ όμορφα, με δύναμη και χαρά».

Ο Γιώργος Καραμίχος στη συνέχεια ανέφερε πως περνά πολύ όμορφα στη ζωή του όταν έχει δίπλα του ανθρώπους που  αγαπά, αλλά και όταν μπορεί να βοηθήσει συνανθρώπους του.

«Ζω όμορφα όταν μπορώ να έχω επαφή με τη φύση και να περιτριγυρίζομαι και να αγκαλιάζω ανθρώπους με ειλικρίνεια και αλήθεια», πρόσθεσε ο  ηθοποιός στο περιοδικό «ΟΚ!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top