Στο νοσοκομείο η Σινέντ Ο' Κόνορ μετά τον θάνατο του 17χρονου γιου της

Ήθελε να αυτοκτονήσει η διάσημη τραγουδίστρια

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής διανύει η Σινέντ Ο’ Κόνορ μετά τον θάνατο του 17χρονου γιου της.

Τραγωδία για τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της

Η διάσημη τραγουδίστρια εισήχθη στο νοσοκομείο, έπειτα από μια σειρά ανησυχητικών αναρτήσεων που μοιράστηκε στο Twitter πριν από λίγες ημέρες, λέγοντας ότι σκόπευε να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε», έγραψε η ίδια.

Λίγη ώρα αργότερα έκανε μία νέα ανάρτηση θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους λέγοντας πως η εισαγωγή στο νοσοκομείο θα τη βοηθήσει για λίγο.

«Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με τους αστυνομικούς τώρα καθ' οδόν για νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 17χρονος γιος της τραγουδίστριας βρέθηκε νεκρός δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του στο Δουβλίνο και όπως όλα δείχνουν ήταν εκείνος που έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της

«Ο όμορφος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του. σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου σ 'αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη» , είχε γράψει η  Σινέντ Ο’ Κόνορ γνωστοποιώντας με αυτό τον τρόπο την τραγική είδηση.

Στο παρελθόν η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για τις αυτοκτονικές τάσεις που έχει λέγοντας πως σε ηλικία 33 ετών είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει. Το 2007 σε συνέντευξή της στην Oprah είχε αποκαλύψει πως πάσχει από διπολική διαταραχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top