Τραγωδία για τη Σινέντ Ο' Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της

Η σπαρακτική ανάρτηση της τραγουδίστριας

Συντετριμμένη είναι η τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ, η οποία ανακοίνωσε μέσα από τα social media την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η μεγάλη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της στο Twitter.

 

 

Ο 17χρονος Σέιν, που εξαφανίστηκε την Πέμπτη από το Δουβλίνο, ήταν γιος της ερμηνεύτριας και του μουσικού Ντόναλ Λούνι και ένα από τα τέσσερα παιδιά της τραγουδίστριας. Την ημέρα της εξαφάνισής του, η Σινέντ να του απηύθυνε έκκληση μέσω Twitter να μη βλάψει τον εαυτό του.

«Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου», είχε γράψει.

 

 

«Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανέφερε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Μάλιστα η Σινέντ Ο' Κόνορ αφιέρωσε στο παιδί της ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ σημειώνοντας ότι θα είναι για πάντα μαζί.

Η Ο' Κόνορ είναι Ιρλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της «The Lion and the Cobra» και από το κομμάτι «Nothing Compares To You».

Ύστερα από έναν εξαιρετικά σοβαρό νευρικό κλονισμό αποφάσισε στα 51 της χρόνια να αλλάξει θρησκεία, να ασπαστεί το Ισλάμ και να μας επανασυστηθεί ως Σουχάντα Νταβίτ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top