Ρούλα Σταματοπούλου: Έτσι ανακοίνωσε στη μητέρα της ότι θα την κάνει γιαγιά

Το βίντεο που πόσταρε η make up artist

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η γνωστή μακιγιέζ

Πριν από λίγες ημέρες η Ρούλα Σταματοπούλου ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως περιμένει το πρώτο της παιδί

Ρούλα Σταματοπούλου: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η γνωστή make up artist

Η γνωστή make up artist, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο

Ρούλα Σταματοπούλου

Δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία κρατώντας το υπερηχογράφημα, έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτη της μωράκι.

Λίγες ημέρες μετά, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο, όπου δείχνει τον τρυφερό τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα νέα στη μητέρα της.  

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ρούλας Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

Αφού μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το τρυφερό βίντεο, έγραψε ένα άκρως συγκινητικό κείμενο.

«Με έναν φάκελο, που μέσα είχε μια κάρτα και έναν υπέρηχο , έτσι έμαθε η μανούλα μου πριν την πρωτοχρονιά τα ευχάριστα!!!

Η μανούλα μου αυτή η υπέροχη που ποτέ μα ποτέ δεν με πίεσε για το ποτέ θα γίνω μάνα…

Με έβλεπε και με καμάρωνε ότι δούλευα πολύ γιατί μου άρεσε και ήμουν χαρούμενη πολύ με αυτό! Δεν της είχα δείξει βέβαια και ποτέ ότι καιγόμουν να δεσμευτώ κάνοντας ένα παιδί γιατί μου άρεσε να είμαι ελεύθερη και ανεξάρτητη και να κάνω αυτά που θέλω και όποτε θέλω !

Όχι ότι δεν ήταν το όνειρο της ή και ο καημός της όπως κάθε μάνα να δει τα παιδιά της να γίνουν κάποια στιγμή κι αυτά γονείς…
αλλά αυτό που έκανε μόνο ήταν να με εμψυχώνει για την ίδια την ζωή…!!!!! λέγοντας μου ότι θέλει μόνο να με βλέπει να είμαι ευτυχισμένη οποία και να είναι η επιλογή μου.. ούτως ή άλλως μου λέει δεν είναι και υποχρεωτικό όλες οι γυναίκες σώνει και ντε να γίνουν μάνες…. αυτές είναι παλιές ιδέες μου έλεγε! Και έχει απόλυτο δίκιο!!!!!

Φανταστείτε λοιπόν όταν ήρθε η ώρα που εγώ ένιωσα έτοιμη γι αυτό το θαύμα , και το ένιωσε η ψυχή μου το μέσα μου το είναι μου,
ούτε καν το γνώριζε αλλά ούτε καν της πέρναγε και από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μου συμβεί αυτό.

Όταν λοιπόν της έδωσα τον φάκελο νόμιζε ότι είχε χρήματα μέσα τον μπουναμα της δηλαδή για της γιορτές και ντρεπόταν να το ανοίξει μπροστά σε όλους. Αχ σ αγαπώ μανούλα μου για όλα αυτά που είσαι και για όλα αυτά που μου έδωσες! Γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσό σημαντικό είναι να σ αγαπάνε γι αυτο που είστε και όχι γι αυτό θέλουνε να είστε!

Πάρτε λοιπόν μια μικρή γεύση από την ανακοίνωση στην υπέροχη μανούλα μου». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top