Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Ρούλας Σταματοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

«Αυτή τη μέρα δε θα την ξεχάσει κανείς στο πλατό!»

Ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν στο πλατό με την Ελένη Μενεγάκη όταν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί!

Η προσωπική make up artist της Ελένης Μενεγάκη τα τελευταία χρόνια, Ρούλα Σταματοπούλου, δεν μπορούσε να μην αντιδράσει στην απόφαση της παρουσιάστριας να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη!

Πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε με την Ελένη στο πλατό της εκπομπής, με ένα μήνυμα αγάπης να τη συνοδεύει.

Καραβάτου-Κατσούλης: Πώς σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

«Να σε σκάσω θέλω από τις αγκαλιές και τα φιλιά. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου Λενιώ μου. Πάντα χαμογελαστή λαμπερή και υγιής!!! Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα μου έχεις δώσει και μου έχεις μάθει. Είσαι πάντα δίπλα σε όλους μας!!!! Αυτή την μέρα δεν θα την ξεχάσει κανείς μας στο πλατό! Σ’αγαπώ πολύ!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η μακιγιέζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να σε σκάσω θέλω από τις αγκαλιές και τα φιλιά @elenimenegaki 🤗💋💖🌺 Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου Λενιω μου 🎉🍭 Πάντα χαμογελαστή λαμπερή και υγειής!!! Σ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα μου έχεις δώσει και μου έχεις μάθει 🙏✨ Είσαι πάντα δίπλα σε όλους μας!!!! Αυτή την μέρα δεν θα την ξεχάσει κανεις μας στο πλατό! Σ αγαπώ πολύ!!!! 💖🌺🦋🎉🍭 . #eleni #happynameday #loveyou #blessedtoworkwithyou #thankful

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Stamatopoulou (@larou1) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top