Συγκλονισμένη η Μενεγάκη με το τροχαίο - Η γνωριμία με τον Τζώρτζη Μονογυιό

Το πρώτο πράγμα που έκανε η παρουσιάστρια μόλις πληροφορήθηκε την είδηση

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα μετά το τροχαίο στη Βούλα, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Τροχαίο στη Βούλα: Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός που βρήκε τραγικό θάνατο

Ο 45χρονος οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκε η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. 

μονογυιος μενεγακη τροχαιο

Ό,τι απέμεινε από το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού

Το τροχαίο με τη Ferrari σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/1 και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι πρωινές εκπομπές αναλύουν το δυσάρεστο συμβάν.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας λόγο για τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία από την περίοδο που συμμετείχε στο The Wall, αλλά και το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις πληροφορήθηκε τα δυσάρετα.

ελενη μενεγακη

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο Ιnternet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…» ανέφερε φανερά σαστισμένη με ό,τι συνέβη η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Μονογυιού: Έμαθε για το τροχαίο του αδελφού της από δημοσιογράφους

«Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top