Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κάνω δουλειές που μου αρέσουν, έχω δουλέψει & τσάμπα

Τι είπε για το... τηλεοπτικό μέλλον της Μουρμούρας;

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του παραδέχτηκε πως εκείνος και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη δεν έχουν καλή σχέση με το χρήμα.

«Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 

Αυτό επανέλαβε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας στο «Θέατρο Ζίνα» για την παράσταση «Η Παγίδα».

«Όλοι οι άνθρωποι περνάμε οικονομικές κρίσεις. Κάνω δουλειές που μου αρέσουν και έχω δουλέψει τσάμπα για να βοηθήσω ένα κανάλι ή για να στηρίξω μια δουλειά. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που έχω πληρωθεί αδρά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη μακροβιότερη κωμική σειρά στη χώρα μας «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Κυριακίδης: «Είχα προβλέψει από την αρχή ότι η Μουρμούρα θα πάει 10 χρόνια»

«Είμαστε στην ένατη χρονιά με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και όλα δείχνουν πως θα πάμε και για δέκατη. Από την αρχή το είχα ευχηθεί και νομίζω πως δε θα σταματήσουμε εκεί», δήλωσε ο «κυρ Ηλίας».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top