«Γιάννος» από Άγριες Μέλισσες: «Ήμουν έναν μήνα σε κώμα!»

Συγκλονίζει με όσα εξομολογήθηκε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Ιωάννη Αθανασόπουλου

Το φθινόπωρο του 2019 έγινε διάσημος μέσα σε μια νύχτα, αφού υποδύθηκε τον «Γιάννο» στη σειρά Άγριες Μέλισσες.

Δύσκολες ώρες για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ιωάννη Αθανασόπουλο που καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε όταν ήταν μόλις έξι ετών.

«Ήμουν για έναν περίπου μήνα σε κώμα και θυμάμαι ότι τα μαλλιά του μπαμπά μου άσπρισαν από τη στεναχώρια του. Σε χρόνο απίστευτο, δεν το συζητάμε... Ήμουν μικρούλης γύρω στα έξι, θα πήγαινα στην πρώτη τάξη νομίζω», είπε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ιωάννης Αθανασόπουλος

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του «Γιάννου» στις Άγριες Μέλισσες

«Θυμάμαι ότι με άφησε ο αδερφός μου για να κάνει μια βόλτα και μου είπε πως θα έρθει να με ξαναπάρει. Η επόμενη εικόνα που θυμάμαι είναι ο αδερφός μου… Ξυπνάω σε ένα κρεβάτι νοσοκομείο και του λέω, "Τι κάνεις εσύ εδώ ρε βλάκα;". Αυτό θυμάμαι έναν μήνα μετά», πρόσθεσε.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία του «Γιάννου»!

«Έκανα ισορροπία σε ένα πεζούλι, βλέποντας το σε ένα παιχνίδι και δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Αν δεν ήταν ο αδερφός μου νομίζω ότι δε θα… Το σοκ εκείνης της στιγμής θα είναι μέσα μου για πάντα», συμπλήρωσε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος. «Είχα πέσει με το κεφάλι, είχα εσωτερική αιμορραγία και πολύ μεγάλη βλάβη. Μέχρι να προσαρμοστώ και να συνηθίσω μετά είχα θέματα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top