Σπ. Χατζηαγγελάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη φάρσα για βόμβα στο θέατρο

Όσα υποστήριξε ο ηθοποιός

Δείτε όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Το Πρωινό

Πρωτοχρονιά στο κρατητήριο πέρασε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μετά την τηλεφωνική φάρσα που έκανε στο θέατρο όπου πρωταγωνιστεί, υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα

Σπύρος Χατζηαγγελάκης - Η δημόσια συγγνώμη για τη φάρσα με τη βόμβα

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους το πρωί της Τετάρτης, αποσαφήνισε πως η εν λόγω φάρσα έγινε στο ταμείο του θεάτρου Νέος Ακάδημος κι όχι στην αστυνομία, ενώ τόνισε πως: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά»

Χρύσα Μιχαλοπούλου Σπύρος Χατζηαγγελάκης

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου στην παράσταση Οι Άθικτοι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Κοιτάξτε να δείτε μέσα στην καθημερινότητα μας, όλοι κάνουμε διάφορα αστεία. Άλλες φορές επιτυχημένα, άλλες φορές αποτυχημένα. Έχω συνηθίσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά όταν ξεφεύγει από τα όρια του κύκλου που μπορείς να τα κάνεις αυτά, κι εμπλέκεται η αστυνομία, ξαφνικά σταματάει να είναι πλάκα και γίνεται σοβαρό, για αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Να διευκρινίσω πως δεν πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία, αλλά στο ταμείο του θεάτρου. Ήταν πολύ ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», ανέφερε ο ηθοποιός.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Μακάρι να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί»

Να θυμίσουμε ότι μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα, ο πρωταγωνιστής της σειράς Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα τοποθετήθηκε σχετικά, ζητώντας «συγγνώμη» μέσω των social media.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top