«Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα»

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντουλινάκη από τις Άγριες Μέλισσες

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαρίας Αντουλινάκη στην πρωινή εκπομπή του Mega

Η Μαρία Αντουλινάκη που πρωταγωνιστεί στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη! για την προσωπική κι επαγγελματική της πορεία, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στη μάχη της με την κατάθλιψη και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Άγριες Μέλισσες: Τα δάκρυα της Αντουλινάκη για την αυτοκτονία της «Ανέτ»

«Έχω πέσει σε επαγγελματικές παγίδες, κάποιες φορές δεν πήρα ποτέ τα χρήματά μου», είπε αρχικά η ηθοποιός, ενώ μιλώντας για την προσωπική της ζωή εκμυστηρεύτηκε: «Έχω προδοθεί στα προσωπικά μου. Μικρότερη έχω παρακολουθήσει άντρα κι έχω πέσει στα πατώματα».

Μαρία Αντουλινάκη

H Μαρία Αντουλινάκη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της

Δε δίστασε να αναφερθεί και στις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν, λέγοντας: «Έχω αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μού έφερνε τρόφιμα στο σπίτι γιατί δεν είχα χρήματα. Είχα σκεφτεί να παρατήσω αυτή την δουλειά. Δούλευα σαν baby-sitter, σερβιτόρα, αλλά αυτές οι δουλείες δεν ήταν για μένα, μεγάλωνα».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης Μαρία Αντουλινάκη

Η Μαρία Αντουλινάκη με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στην παράσταση Η Παγίδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ανοίγοντας το κεφάλαιο του ελληνικού #ΜeToo είπε αρχικά χιουμοριστικά: «Το 2021 δεν κάναμε θέατρο και είπαμε να τα βγάλουμε όλα» και συνέχισε: «Τώρα όλοι στο θέατρο ξέρουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα. Αυτά που ακούσαμε αγγίζουν τη διαστροφή».

«Η Μαρία Καβογιάννη με βοήθησε στη μάχη μου με την κατάθλιψη!»

«Έχω δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά σε δουλειά. Τη μια φορά που μου συνέβη ήμουν με βαριά συμπτώματα κατάθλιψης και δεν ήθελα να μπαίνω στο θέατρο. Όταν ήμουν καλά και μου συνέβη η κακοποιητική συμπεριφορά έβαλα όρια», ανέφερε η Μαρία Αντουλινάκη για την προσωπική της εμπειρία, ενώ μιλώντας για την κατάθλιψη υπογράμμισε: «Η μάχη με την κατάθλιψη δεν έχει τέλος. Συνεχίζω την ψυχοθεραπεία και βλέπω αποτελέσματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top