Κim Cattrall: Το συγκινητικό μήνυμα για τον αδελφό της που αυτοκτόνησε

Ο αδελφός της πρωταγωνίστριας του Sex & the City πέθανε πριν τέσσερα χρόνια

Φωτογραφίες της Kim Cattrall

Η ηθοποιός Kim Cattrall, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά Sex & the City, πριν από τον δημόσιο καβγά με την Sarah Jessica Parker, αναγκάστηκε να έρθει αντιμέτωπη με μία τραγική απώλεια...  ο αδερφός της, Chris Cattrall, αυτοκτόνησε. 

Δύσκολες ώρες για την Kim Cattrall- Ο αδερφός της εντοπίστηκε νεκρός

Πριν από τέσσερα χρόνια, η γνωστή ηθοποιός Kim Cattrall ήρθε αντιμέτωπη με μία τραγική απώλεια... ο αδερφός της, Chris Cattrall, βρέθηκε νεκρός ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η αδελφή του θα τον τιμήσει με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media. Πιο συγκεκριμένα, στις 2 Ιανουαρίου που θα ήταν τα 59ά γενέθλια του Chris, η Kim Cattrall ανήρτησε μία παλιότερη φωτογραφία τους και έγραψε: «Σήμερα θα ήταν τα 59ά γενέθλια του μικρού μου αδερφού, Chris. Χρόνια πολλά γλυκέ μου 'Topher'. Μας λείπεις σήμερα και κάθε μέρα», με αναφορά παράλληλα στο #SuicidePrevention, για να διαδώσει το μήνυμα του τέλους των αυτοκτονιών.

Η ηθοποιός εκείνη την περίοδο είχε κάνει έκκληση στα social media, προκειμένου να τη βοηθήσει κάποιος να βρει τον αδερφό της, καθώς ήταν αγνοούμενος για πέντε ημέρες. Λίγο αργότερα, η ίδια αναγκάστηκε να ανακοινώσει τα δυσάρεστα, με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, να στέλνει τις πιο τρυφερές ευχές. 

Sex & the City: Βρέθηκε η αντικαταστάτρια της Kim Cattrall στη νέα σειρά

 «Με μεγάλη λύπη μας εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού και γιου μας, Chris Cattrall», έγραψε η Κim Cattrall στο Instagram, λίγες ώρες αφότου είχε απευθύνει έκκληση, μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας τη βοήθεια των θαυμαστών της για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top