Δύσκολες ώρες για την Kim Cattrall- Ο αδερφός της εντοπίστηκε νεκρός

Το μήνυμα στο Instagram

Νεκρός ο αδερφός της Kim Cattrall

Δύσκολες ώρες περνά η Kim Cattrall, αφού ο αδερφός της εντοπίστηκε νεκρός.

 «Με μεγάλη λύπη μας εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού και γιου μας, Chris Cattrall», έγραψε η ηθοποιός του «Sex and the City» στο Instagram, λίγες ώρες αφότου είχε απευθύνει έκκληση μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας τη βοήθεια των θαυμαστών της για τον εντοπισμό του.

«Χάθηκε! Αυτός είναι ο αδελφός μου Christopher Cattrall ή Chris όπως τον φωνάζουμε. Χάθηκε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου από το σπίτι του στο Lacombe, Alberta του Καναδά. Τα κλειδιά του, το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο ήταν στο σπίτι και η κεντρική πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη. Αυτό δεν θα το έκανε ποτέ ο Chris, να αφήσει το σπίτι ξεκλείδωτο, χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα και αφήνοντας τα 7 σκυλιά του. Είναι 55 χρονών, ψηλός, γεροδεμένος με καστανά μαλλιά, γαλανά μάτια και μούσι. Φορούσε μαύρο παλτό με μαύρα γάντια, τζιν μπλε και ψηλές μπότες. Αν τον έχετε δει επικοινωνήστε με το Blackfalds RCMP στο 403 885 3300. Είναι ένας πολύ καλός αδελφός. Αν τον δείτε βοηθήστε να τον φέρουμε σπίτι ασφαλή. Παρακαλώ διαδώστε το. Σας ευχαριστώ πολύ. Kim», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός  μεταξύ άλλων διευκρίνιζε ότι τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του βρέθηκαν πάνω σε τραπέζι εντός της οικίας του, ενώ η πόρτα της εισόδου ήταν ανοιχτή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top