Ο Θοδωρής Φέρρης ξεπέρασε τον κορωνοϊό- Τα συμπτώματα που τον ταλαιπώρησαν

Ο τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον ιό πριν από λίγες ημέρες

Ο κορωνοϊός χτύπησε δύο φορές την πόρτα του Θοδωρή Φέρρη. Ο τραγουδιστής βρέθηκε θετικός στον ιό και έμεινε στο σπίτι του σε καραντίνα.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Τα δύσκολα φαίνεται πως πέρασαν για τον Θοδωρή Φέρρη μιας και τις τελευταίες ημέρες τα τεστ στα οποία υποβάλλεται βγαίνουν αρνητικά. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Live News» για τα συμπτώματα που τον ταλαιπώρησαν.

«Δόξα τω Θεώ το πέρασα ήπια για άλλη μια φορά. Είναι η δεύτερη φορά που το περνάω, το είχα περάσει ξανά στην αρχή της πανδημίας και το πέρασα σχετικά ήπια. Ήμουν εμβολιασμένος. Κάναμε ό, τι έπρεπε και ό, τι χρειάστηκε. Για άλλη μια φορά είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση με όλο αυτό που έγινε. Οπότε εκτός από τον κορωνοϊο είμαι σε περίεργη ψυχολογική κατάσταση όπως καταλαβαίνατε. Για εμένα τα συμπτώματα κράτησαν μιάμιση ημέρα. Τώρα είμαι αρνητικός. Έκανα αρκετά τεστ και από εχθές όλα βγαίνουν αρνητικά. Έκανα πυρετό και αυτό όσο και να είναι σε τρομάζει. Είχα πολύ πόνο στο κόκαλα και στη μέση. Για μια ημέρα ήμουν στο κρεβάτι, αλλά ευτυχώς ήταν μια ημέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Φέρρης.   

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top