Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξέσπασε σε κλάματα για το φημολογούμενο «ροζ» βίντεο

Τον καθησύχασε στον «αέρα» η Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Super Κατερίνα

Με το φημολογούμενο «ροζ» βίντεο του Δημήτρη Αλεξάνδρου ασχολήθηκε το πρωί της Πέμπτης η εκπομπή Super Κατερίνα στην οποία το μοντέλο συμμετέχει.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ρομαντικό ταξίδι στην Αράχωβα

Πρόκειται για την υπόθεση που κανει τον γύρο των social media κι αφορά γνωστό πανελίστα που κατηγορείται από τον επιχειρηματία πρώην σύντροφό του, ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έβαλε τα κλάματα με τα ψευδή δημοσιεύματα που τον «φωτογράφιζαν»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο άνθρωπος που κατηγορείται δεν είναι πανελίστας αλλά γνωστός δημοσιογράφος που μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδος κι εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, στο παρελθόν έχει υπάρξει κεντρικός παρουσιαστής εκπομπής, ενώ η καταγγελία εις βάρος του έχει γίνει από άντρα κι όχι από γυναίκα.  

Θέση στο ζήτημα πήρε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε ανοιχτά πως πολλοί ήταν εκείνοι που «φωτογράφισαν» τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με αποτέλεσμα να δεχτεί μεγάλη επίθεση στα social media. Τότε πήρε τον λόγο το μοντέλο που βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με τον πατέρα μου δε μιλάμε»

«Θα ήθελα να πω, γιατί όντως πέρασα πολύ δύσκολα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε. Στήνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε. Μπορεί όλα αυτά, τα δημοσιεύματα, η ανακατασκευή που φτιάχνει ο καθένας, να φτάσουν στις οικογένειές μας. Λίγο προσοχή γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο, αλλά δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει. Κι όλα αυτά που λέτε…», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ξέσπασε σε κλάματα με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο άγχος του ήταν το κύρος της εκπομπής, αλλά και το να μη μάθει κάτι η γιαγιά του που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Κατερίνα Καινούργιου Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στο πλευρό του συνεργάτη της
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top