Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Με τον πατέρα μου δε μιλάμε»

Η αποκάλυψη του μοντέλου για τη σχέση με τον πατέρα του

Για πρώτη φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα, που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τις δηλώσεις του για τον πατέρα του, ο Αλεξάνδρου έκανε τη δική του προσωπική εξομολόγηση!

«Ο βιολογικός μου πατέρας αρραβωνιάστηκε με τη μητέρα μου ερήμην της και όταν έμεινε έγκυος εξαφανίστηκε, ήταν φυγόπονος. Εγώ δεν τον γνώρισα ποτέ. Όταν ήμουν στα 12, η μαμά μου παντρεύτηκε τον Σταρόβα και πήρα το όνομά του. Παντρεύτηκε για να γλιτώσει το κοινωνικό…» ήταν οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε: «Αναγνωρίζω κάτι σε αυτό το κομμάτι. Και εγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με την μαμά μου. Δε μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δε σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top