12 ηθοποιοί που ήταν τσακωμένοι στις ταινίες και δεν το πήρε κανείς είδηση

Φράνκο - Χάθαγουεϊ, ΝτιΚάπριο - Ντέινς είναι μόνο μερικοί από αυτούς

ΝτιΚάπριο

Η υποκριτική δεν είναι εύκολη. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν ηθοποιοί και δεν είναι όλοι ηθοποιοί, άσχετα με το τι υποστηρίζει η κυβέρνηση. Πρέπει να βγαίνεις στην σκηνή ή μπροστά από τη κάμερα και παρά τα όποια προσωπικά προβλήματα αντιμετωπίζεις, να προσποιείσαι ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ε, κάποιες φορές δεν είναι, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με συνεργάτες. Οι ανθρώπινες σχέσεις, άλλωστε, είναι περίπλοκες και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε όλοι, ειδικά τα άτομα που συναναστρέφονται καθημερινά τους ίδιους ανθρώπους στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δεν ταιριάζουμε με όλους, τι να κάνουμε τώρα; Μετά από λίγο, είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τα συναισθήματά μας από τον επαγγελματισμό που πρέπει να επιδεικνύουμε. Μην ξεχνάμε και τα διαφορετικά στιλ υποκριτικής, τις διαπραγματεύσεις μισθών, τη φήμη. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε μόλωπες. Ακούς Τομ Χάρτνι;

Ακολουθούν μερικές από τις μεγαλύτερες κόντρες συμπρωταγωνιστών που έχει δει ποτέ το Χόλιγουντ. Μην ανησυχείτε, τα χρήματά τους τα πήραν.

Διαβάστε περισσότερα στο provocateur.gr 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top