Βίκυ Καγιά: Το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο υπέροχο σαλόνι της

Όσα είπε η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars για τον σύζυγό της

Η Βίκυ Καγιά λατρεύει τα Χριστούγεννα κι αυτό… βγαίνει στο προφίλ της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars μας έδειξε το υπέροχο σαλόνι της και φυσικά το άκρως εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε παρέα με τον μικρό Κάρολο και την Μπιάνκα.

DWTS: Η Βίκυ Καγιά με το απόλυτο φόρεμα των Χριστουγέννων!

Εκτός από τα πανέμορφα στολίδια και τις ξύλινες χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, τα βλέμματα τραβάει το κοκκινόλευκο χαλί της

Η Βίκυ Καγιά λατρεύει τα Χριστούγεννα /Φωτογραφία Instagram

Η παρουσιάστρια του DWTS έδειξε το σαλόνι της, τους καρυοθραύστες αλλά και τα εντυπωσιακά στολίδια.

Βίκυ Καγιά: Το πρώτο ραντεβού με τον Ηλία Κρασσά και το DWTS

Το πρωί της Τετάρτης η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα όπου μίλησε για τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, ο οποίος όπως είναι, είναι ο πιο αυστηρός κριτής της.

Βίκυ Καγιά: Εισέβαλε στο πλατό του Μουτσινά και χόρεψε ζεϊμπέκικο!

«Κάθε φορά μπαίνω στο σπίτι και αναρωτιέμαι αν του άρεσα ή όχι. Μου λέει τα πράγματα ακριβώς όπως είναι όπως τα αισθάνεται σε σημείο που λέω “μα είναι δυνατόν να μη σου άρεσε;”», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το πώς γνωρίστηκαν κι έγιναν ζευγάρι.

Η παρουσιάστρια του Dancing with the Stars μίλησε και για το σόου του STAR, δηλώνοντας ότι στο live της παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα χορέψει με καβαλιέρο τον Jason Roditis.

Το καλύτερο για το τέλος άφησε η Βίκυ Καγιά, η οποία τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top