Μιμή Ντενίση: Το «ξέσπασμα» στην εκπομπή της ΕΡΤ και η «συγγνώμη»

Το μήνυμα στο Ιnstagram για τη Ζαμπέτογλου και τον Αναγνωστόπουλο

Ιδιαίτερα «βαρύ» ήταν το κλίμα ανάμεσα στους παρουσιαστές της ΕΡΤ 1 και της χθεσινής τους καλεσμένης στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Έξαλλη η Μιμή Ντενίση με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο: «Σιωπή!»

Η Μιμή Ντενίση δε δίστασε να κάνει τα παράπονά της δημόσια για το γεγονός ότι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν έχουν έρθει ως τώρα να τη δουν σε καμία παράστασή της. Μάλιστα έμοιαζε να ενοχλείται, επειδή οι δυο δημοσιογράφοι δε γνώριζαν πολλά και για τον ρόλο στη νέα της ταινία.

Μαριτίνα Ντενίση: Δάκρυσε στην επίσημη πρεμιέρα του Σμύρνη μου Αγαπημένη

«Υπάρχει κάτι που μας ενώνει; Μόνο ότι συμπαθούμε και οι δυο τη Δέσποινα Βανδή. Τίποτα άλλο δε μας ενώνει. Θα δείτε την ταινία γιατί είστε στούρνοι και δεν ξέρετε το πρώτο μέρος και μετά θα δείτε την παράσταση γιατί συνεχίζουν οι ίδιοι χαρακτήρες. «Τώρα σε δύο χρόνια που θα ξαναειδωθούμε, γιατί αν δεν πάτε να δείτε τίποτα, δε θα ξανάρθω ποτέ», ήταν ένα μέρος των δηλώσεων της Μιμής Ντενίση. 

Λίγες ώρες μετά, και βλέποντας το θέμα να έχει πάρει μεγάλη έκταση, με ανάρτησή της στο Ιnstagram θέλησε να δικαιολογήσει τον τρόπο που μίλησε στους παρουσιαστές ξεκαθάρισε πως ουδέποτε έγινε έξαλλη και ότι τα σχόλια έγιναν χιουμοριστικά, καθώς έχει μία οικειότητα μαζί τους.

 

 

«Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Ανανωστόπουλος είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δε θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δε θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα sites ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top