Ρώμας για Παναγιωτόπουλο:Να κατακεραυνώνονται άτομα με τέτοιες συμπεριφορές

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος στο «Breakfast@star»

Τα τελευταία 24ωρα το θέμα που απασχολεί τα ΜΜΕ είναι η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πρώην εργαζόμενη στους Αρβύλα καταγγέλλει: «Όλοι ήξεραν ότι παρενοχλούσε»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές, μίας κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεσή της κι εκείνη τον κατήγγειλε.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Η μέλλουσα σύζυγός του γνώριζε για την καταγγελία»

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star». «Δυστυχώς, οι Ράδιο Αρβύλα περνούν έναν κλυδωνισμό. Τους εύχομαι καλή τύχη σε αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Θα πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν τέτοιες συμπεριφορές. Του συγκεκριμένου δεν του φαινόταν. Να πω κατι για τους υπόλοιπους Ράδιο Αρβύλα… Πολλές φορές τον φίλο μας, τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε, τη σκοτεινή του πλευρά δε θέλουμε να την αξιολογήσουμε και να τη μεγεθύνουμε και να τη δούμε πραγματικά. Πραγματικά λοιπόν μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτή είναι η αναγγελία του γάμου του

Τι είπε για τους «Μεν και Δεν»

Ο Χάρης Ρώμας έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του! Τα σήριαλ στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει, αλλά και γράψει τα σενάρια έχουν αγκαλιαστεί από το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα και σήμερα παίζουν σε επανάληψη στην τηλεόραση.

Τον έχουμε απολαύσει στη μικρή οθόνη να υποδύεται τον χασοδίκη Διονύση Δάγκα, τον Κωνσταντίνο Κατακουζινό, αλλά και τον Περίανδρο Πώποτα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν είδε κατά τύχη στην τηλεόραση ένα επεισόδιο από τους «Μεν και Δεν».
«Γενικότερα έπαιζα τους μεγάλους. Όταν υποδυόμουν τον Διονύση Δάγκα στους Μεν και Δεν» ήμουν 30 ετών. Το είδα μία φορά στις 06.00 το πρωί και νόμιζα ότι ήταν μεταγλωττισμένο. Έβλεπα έναν πολύ λεπτό άνδρα με άλλη φωνή. Είναι σαν να έπαιζα σε βραζιλιάνικο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top