Θηβαίος: Η αληθινή ιστορία αγάπης πίσω από το «Πόσο πολύ σε αγάπησα»

Ένα συγκινητικό τραγούδι βασισμένο σε έναν μεγάλο έρωτα

Δείτε τη συνέντευξη του Χρήστου Θηβαίου στο Breakfast@Star

Είναι ένας από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς της γενιάς του, με μεγάλες επιτυχίες και συνεργασίες στο ενεργητικό του

Γνωστός Έλληνας τραγουδοποιός: «Δε σταματάς ποτέ να είσαι αλκοολικός!»

Ο λόγος για τον Χρήστο Θηβαίο που μίλησε στο Breakfast@Star και τη Μαρία Κοκολάκη για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και την αισιόδοξη, αληθινή ιστορία που κρύβεται πίσω από το τραγούδι του Αγάπη (Πόσο πολύ σε αγάπησα)

Χρήστος Θηβαίος Σκηνή

Ο Χρήστος Θηβαίος έχει μια τεράστια καριέρα στο τραγούδι

Ο μουσικός, έχοντας δύο γονείς ηθοποιούς, κατάφερε να ξεφύγει από το μικρόβιο της υποκριτικής, ωστόσο κληρονόμησε το καλλιτεχνικό DNA. 

Θηβαίος: «Θάνο, καλύτερα που είπαμε αντίο, παρά να μην είχαμε συναντηθεί»

Κι αυτό το DNA «γέννησε» δεκάδες τραγούδια που έχουμε όλοι σιγοτραγουδήσει. Ένα από αυτά το Αγάπη (Πόσο πολύ σε αγάπησα. Η ιστορία πίσω από τη μοναδική μπαλάντα του, που είναι στηριγμένη στο ποίημα της Κατίνας Παΐζη, είναι πραγματική και μάλιστα βασίζεται σε έναν μεγάλο έρωτα. 

Χρήστος Θηβαίος

Ο τραγουδοποιός αποκάλυψε την ιστορία πίσω από τη μεγάλη του επιτυχία

Η νεαρή Κατίνα Παΐζη, αδελφή της ηθοποιού Αλέκας Παΐζη, είχε πάει σε ένα σουαρέ σε φιλικό οικογενειακό σπίτι για να ακούσει ένα κονσέρτο. Εκεί ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα τον νεαρό τσελίστα. Ήταν μικρή για να διεκδικήσει τον έρωτά της. Δε μίλησε σε κανέναν για το φλογερό της αίσθημα, αλλά έδειξε στην αδερφή της το ποίημα που έγραψε. Η αδερφή της την εμψύχωσε να γράψει το συγκεκριμένο ποίημα με τη μοίρα να την ευνοεί, αφού συνάντησε στην Αθήνα τον μεγάλο της έρωτα, τον τσελίστα με τον οποίο και μοιράστηκε την υπόλοιπη ζωή της.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top