Συνεχίζεται η κόντρα! Εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός

Τι ζητά από την παρουσιάστρια-influencer ο δημοσιογράφος;

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται με το χρονικό της κόντρας Τσουρού-Συνατσάκη

Εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη έστειλε ο Κώστας Τσουρός, με την Ελεονώρα Μελέτη να το αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συνατσάκη: Η παρατήρηση που έκανε σε άγνωστο άνδρα στη μέση του δρόμου

Απαντώντας σε σχετικό σχόλιο για τη Μαίρη Συνατσάκη, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «H κα Συνατσάκη με όλο το σεβασμό, "ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως και τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο "μήνυμα" της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσάκη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια κι όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας κι αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση». 

Νίκος Συρίγος Μύρωνας Στρατής Κώστας Τσουρός Μαίρη Συνατσάκη

Νίκος Συρίγος, Μύρωνας Στρατής, Κώστας Τσουρός και Μαίρη Συνατσάκη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο το 2017 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το χρονικό της αντιπαράθεσης Συνατσάκη - Τσουρού

Όλα ξεκίνησαν πριν από αρκετές μέρες όταν μέσα από μία σειρά από stories στο Instagram, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα περιστατικό όπου παρατήρησε έναν άντρα να βιντεοσκοπεί στον δρόμο μία κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Μάλιστα, από την πλευρά της αντέδρασε κι αντιμετώπισε τον άντρα. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος ο οποίος είχε σαν αποτέλεσμα εκείνος να σταματήσει την καταγραφή. 

Γερμανού - Τσουρός: Η συνάντηση μετά το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»

Ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα είχε αναρωτηθεί αν η παρουσιάστρια είναι η «αστυνομία κινητών τηλεφώνων». 

Όπως είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη στο Πρωινό, στο εξώδικο ο Κώστας Τσουρός ζητάει να αποκατασταθεί η εικόνα που δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Συνατσάκη για εκείνον. Ότι δηλαδή ταυτίζεται με το συγκεκριμένο κύριο, ενώ εκείνος μέσα από την εκπομπή είπε ξεκάθαρα ότι διαφωνεί καθαρά με εκείνον κι εστίασε καθαρά και μόνο στο γεγονός πως η Μαίρη Συνατσάκη δεν μπορεί να κάνει αυτοδικία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top