Μπισμπίκης: Η μοναδική του φωτογραφία στο Instagram της πρώην συζύγου του

Ήταν παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη ο ηθοποιός

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη το περασμένο καλοκαίρι, η Δέσποινα Βανδή γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού πλέον είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η σύζυγος, το βιογραφικό και η δουλειά στο καζίνο

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός με τον ρόλο του «Βόσκαρη» στη σειρά Άγριες Μέλισσες, υπήρξε παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη για περίπου 15 χρόνια.  

Η selfie με τον σκυλάκο της που πόσταρε η Κωνσταντίνα την περασμένη Δευτέρα

Από τον περασμένο Απρίλιο τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γάμο του με τη γοητευτική Κωνσταντίνα να περνάει κρίση. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η διαδικασία του διαζυγίου ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι προχωράει κανονικά, ενώ οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές και μοναδικό μέλημα και των δυο είναι ο μοναχογιός τους, Μιχάλης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την πρώην σύζυγό του

Η μια και μοναδική φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη

Οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας στο Instagram είναι μετρημένες στα… δάχτυλα, έχοντας κρατήσει μια και μοναδικά φωτογραφία του ηθοποιού στο προφίλ της.

Στην ανάρτησή της αναφέρεται στο Θεατρικό Βραβείο Κοινού που είχε πάρει ο ηθοποιός. «Μας κάνεις ευτυχισμένους», έγραφε στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Βανδή - Μπισμπίκης: Η νέα βραδινή έξοδος στα μπουζούκια

Ο Μπισμπίκης για τον γάμο του

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη». Πώς αποφάσισε ένας τόσο αντισυμβατικός άνθρωπος να παντρευτεί; «Μα αντισυμβατικό είναι πλέον να παντρευτείς. Δεν είναι και τόσο εύκολο όσο φαίνεται», είχε πει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από τέσσερα χρόνια για τη γυναίκα που του χάρισε τον μονάκριβο γιο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top