Πύρρος Δήμας: Ο θάνατος της συζύγου του, τα παιδιά και η νέα του ζωή

Ο Πύρρος Δήμας πήγε στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου

Όσα εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο χρυσός Ολυμπιονίκης για τον θάνατο της συζύγου του 

Τρία χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της γυναίκας του Πύρρου Δήμα και ο χρυσός Ολυμπιονίκης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του και να προχωρήσει.

Ο Πύρρος Δήμας έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Αναστασία Σδούγκου, μετά από μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο, το 2018. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά. 

«Λύγισε» ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του: «Ήταν για μένα μεγάλη δύναμη»

Ο ίδιος έχει μιλήσει για εκείνη με πολύ συγκινητικά λόγια σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου. 

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Σηκωνόταν το βράδυ και έκλαιγε μόνη της. Της είπα μετά από δυο μέρες ότι δεν είναι καλό αυτό. Κανείς δεν ξέρει πότε θα πεθάνει. Και της είπα να στηρίξουμε τα παιδιά μας. Από εκεί και πέρα ήταν σε όλα μια μαχήτρια. Έδωσε αγώνα με χαμόγελο, με αξιοπρέπεια…δεν έχω λόγια» τόνισε συγκινημένος ο Πύρρος Δήμας.

Στο σπίτι τους, επειδή έχουν πολλές στιγμές μαζί, νιώθει καμιά φορά πως θα βγει και θα του πει «Επ, μην αφήσεις το σακάκι εκεί! Μάζεψε τα παπούτσια».

Την ημέρα της κηδείας της γυναίκας του - Τα παιδιά του κι εκείνος ήταν συντετριμμένοι / Φωτογραφία: NDP

Ο ρόλος της μαμάς δύσκολα μπορεί να καλυφθεί. Η απώλεια της Αναστασίας έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στα παιδιά.

«Απλά είμαι τυχερός που είναι μεγάλα πια και μπορούν να στηρίξουν τον εαυτό τους. Συγχρόνως, όμως, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, περάσαμε πολλά», εξομολογήθηκε ο Πύρρος Δήμας. 

Μετά τη απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας έφυγε, μαζί με τα παιδιά του, από την Ελλάδα και έζησαν για ένα μεγάλο διάστημα στην Αμερική. Πλέον έχει επιστρέψει, ωστόσο δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. 

Την Παρασκευή ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε μία εξαίρεση. Έδωσε το «παρών» στο μαγαζί που εμφανίζεται ο καλός του φίλος, Αντώνης Ρέμος, συνοδευόμενος από μία φίλη του. 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top