Σαρλίν: Είναι ζευγάρι με τον δισεκατομμυριούχο πρώην της Ναόμι Κάμπελ;

Η 43χρονη πριγκίπισσα νοσηλεύται σε κλινική ψυχικής υγείας

Η πριγκίπισσα Σαρλίν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της έχει στο πλευρό της τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Βλαντιμίρ Ντορονίν, ο οποίος της συμπαρίσταται, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Sun»!

Η πριγκίπισσα μπήκε σε κλινική ψυχικής υγείας την περασμένη εβδομάδα μετά την εξάμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν πως έφυγε για τη γενέτειρά της όχι για επαγγελματικούς λόγους αλλά μετά από ρήξη με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, αφού ακουγόταν ότι εκείνος ήταν άπιστος.

Έφυγε -ξανά- η Σαρλίν από το Παλάτι - Οι φήμες για την ψυχική της υγεία

Η 43χρονη πριγκίπισσα φέρεται να έχει τη συμπαράσταση του Βλαντιμίρ Ντορονίν, Ρώσου δισεκατομμυριούχου και πρώην συντρόφου της μαύρης γαζέλας Ναόμι Κάμπελ.

Το βρετανικό δημοσίευμα επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες η πριγκίπισσα βρίσκεται σε επαφή με τον Βλαντιμίρ Ντορονίν από τότε που εισήχθη στην κλινική, σε τοποθεσία την οποία δεν αποκαλύπτει το πριγκιπάτο του Μονακό.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν στην Εθνική Ημέρα του Μονακό το 2015 /Φωτογραφία AP Images

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ο οποίος έχει αναλάβει την ανατροφή των 6χρονων διδύμων παιδιών τους, την Γκαμπριέλα και τον Ζακ, δήλωσε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι η σύζυγός του «συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν βοήθεια».

Σύμφωνα με την «The Sun», ο πρίγκιπας Αλβέρτος υποστήριξε ότι, η σύζυγός του παραδέχτηκε ότι δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα επίσημα καθήκοντά της, τη ζωή γενικότερα ή ακόμη και την οικογένειά της.

Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει ότι η θλιμμένη πριγκίπισσα περνάει αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της με τον 59χρονο Ντορονίν. «Φαίνεται σαν να βρήκε σίγουρα κάποια βοήθεια από αυτόν εν μέσω των προβλημάτων στο γάμο της», αναφέρει πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top