Έφυγε -ξανά- η Σαρλίν από το Παλάτι - Οι φήμες για την ψυχική της υγεία

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος δεν αποκάλυψε πού μένει η σύζυγός του

Δείτε βίντεο για τη Σαρλίν του Μονακό από το Breakfast@Star

Νέο πέπλο μυστηρίου περιβάλλει και πάλι το πού βρίσκεται η πριγκίπισσα Σαρλίν, με τον πρίγκιπα Αλβέρτο να αποκαλύπτει ότι έφυγε από το Μονακό, παρά το γεγονός ότι είχε επιστρέψει μόλις δέκα ημέρες από τη Νότια Αφρική, μετά από την πολύμηνη απουσία της. Άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι παλεύει με την ψυχική της υγεία

Μετά από 6 μήνες η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό

Μιλώντας στο Monaco-Matin με αφορμή την Εθνική Εορτή του Μονακό, ο 63χρονος πρίγκιπας Αλβέρτος, επιβεβαίωσε την Πέμπτη ότι η 43χρονη σύζυγός του έφυγε από το πριγκιπάτο και μένει σε μια μυστική τοποθεσία προκειμένου να αναρρώσει μακριά από εκείνον και τα δίδυμα παιδιά τους.

Σαρλίν του Μονακό

Η πριγκίπισσα Σαρλίν στην Εθνική Ημέρα του Μονακό το 2015 /Φωτογραφία AP Images

«Είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμη ξεκούραση και ηρεμία», έγραψε σε άρθρο του. «Δεν είναι στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφθούμε πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα από διακριτικότητα... Υπάρχει κόπωση, όχι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με μία περίοδο ανάπαυσης και παρακολούθησης», παραδέχτηκε. 

Αλβέρτος του Μονακό: Απάντησε στην κακία πρώην συντρόφου του για τη Σαρλίν

Έχουν πάρει φωτιά οι φήμες για σύννεφα στον γάμο τους

Κι όλα αυτά μετά την επιβεβαίωση από τον οίκο των Γκριμάλντι ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν δε θα παραβρεθεί στους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας του Μονακό, σήμερα Παρασκευή.

H πριγκίπισσα Σαρλίν στην πρώτη φωτογραφία με την οικογένειά της μετά την επιστροφή της στο Μονακό 

Υπενθυμίζεται πως η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε πρόσφατα μετά από πολύμηνη παραμονή της στη Νότια Αφρική, την οποία είχε επισκεφθεί για επαγγελματικούς λόγους για λίγες ημέρες, οι οποίες όμως έγιναν μήνες. 

Πριγκίπισσα Σαρλίν: «Ο μικρός μου άγγελος πέθανε χθες το βράδυ»

Η ίδια ισχυριζόταν ότι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα λοίμωξης ΩΡΛ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πετάξει και να γυρίσει στο Μονακό. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top