Σωτήρης Κοντιζάς: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την οικογένειά του!

Ο κριτής του Masterchef απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά

Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον αγαπημένο σεφ και κριτή του πιο δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής, του Masterchef, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, παρέα με την οικογένειά του. 

Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε τον να παίζει πιάνο μαζί με τα παιδιά του!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς με τη σύζυγό του, Δέσποινα, και τα δυο από τα τρία τους παιδιά, απόλαυσαν την ηλιούλουστη μέρα και πήγαν για shopping στο κέντρο της Αθήνας. 

Μάλιστα, ο δημοφιλής σεφ είχε καθόλη τη διάρκεια της βόλτας τους τη μικρή του κόρη στον μάρσιπο, ενώ ο γιος του, Κέντζι, κρατούσε το χέρι της μαμάς. 

Κυριακάτικη βόλτα για τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά και την όμορφη οικογένειά του. / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Τα γυρίσματα, πάντως του Masterchef 6, έχουν ξεκινήσει, όπως… μαρτύρησε το απόγευμα της Τετάρτης στο προφίλ του στο Instagram ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ οι αιτήσεις, όπως δήλωσε και ο Σωτήρης Κοντιζάς, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι αιτήσεις στο MasterChef 6 ξεπέρασαν κάθε όριο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τη γυναίκα του, Δέσποινα και τα δύο τους παιδιά, απολαμβάνουν μία χαλαρή βόλτα όλοι μαζί. / Φωτογραφία NDP Photo Agency

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς κι ο Πάνος Ιωαννίδης θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πιο πολυαναμενόμενο πρόγραμμα του 2022!

MasterChef 6: Η πρώτη φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου από τα γυρίσματα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top