Σωτήρης Κοντιζάς: Δείτε τον να παίζει πιάνο μαζί με τα παιδιά του!

Ο σεφ είναι ο καλύτερος μπαμπάς

O 38χρονος σεφ βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωσε και δήλωσε πως οι αιτήσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό μαγειρικής ξεπέρασαν κάθε όριο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το MasterChef θα επιστρέψει και φέτος στο πρόγραμμα του Star, με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανυπομονούν για τις νέες τους μαγειρικές περιπέτειες!

Σωτήρης Κοντιζάς: Οι αιτήσεις στο MasterChef 6 ξεπέρασαν κάθε όριο

Δήλωσε συμμετοχή ! Ο 6ος κύκλος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής έρχεται για να αναδείξει τον επόμενο κορυφαίο Έλληνα Master Chef

Ως τότε όμως οι τρεις καταξιωμένοι σεφ ασχολούνται με τις υπόλοιπες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και απολαμβάνουν όσο ελεύθερο χρόνο έχουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπορεί να είναι ένας αυστηρός κριτής, όμως όταν μπαίνει στον ρόλο του πατέρα… λιώνει!

Ο γνωστός σεφ έχει αποκτήσει τρία παιδιά με την αγαπημένη του Δέσποινα και δε χορταίνει να παίζει μαζί τους! Έτσι και σήμερα, το πρόγραμμα στο σπίτι με τα παιδιά του, Αριάνα Τσιχίρο, Kenji, και το μωρό είχε… πρόβα για παράσταση πιάνου! 

Στα βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς τον βλέπουμε να παίζει πιάνο και τα παιδιά του δίπλα του να το διασκεδάζουν.

κοντιζάς

κοντιζάς παιδιά
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top