Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η μαμά μου θα χαιρόταν που δουλεύω με τη Μενεγάκη»

Όσα είπε για την απώλεια των γονιών του και την Ιλένια Ουίλιαμς

Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τα τελευταία δυο-τρία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό

Συγκινήθηκε on air ο Ουγγαρέζος: «Είναι φοβερό. Είμαι ολομόναχος»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την απώλεια των γονιών του, τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, αλλά και την τηλεοπτική του πορεία.

«Το 2019 έχασα και τους δυο γονείς μου μέσα σε έξι μήνες και χώρισα. Τα τελευταία δύο χρονιά τα έχω αλλάξει όλα στη ζωή μου. Χώρισα, μετακόμισα, άλλαξα ως και το αυτοκίνητό μου. Άλλαξα δυο δουλειές. Μέσα σε δύο χρόνια άλλαξα τα πάντα. Για τους γονείς μου είναι ένα "δωμάτιο" που δεν έχω μπει ακόμη. Είναι από δειλία. Δεν έχω κοιτάξει στα ματιά αυτό που συνέβη τότε. Τώρα μου λείπουν πολύ οι γονείς μου και πρακτικά και ουσιαστικά. Η μαμά μου θα χαιρόταν να με δει να δουλεύω με την Ελένη Μενεγάκη», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.  

Ελένη Μενεγάκη Δημήτρης Ουγγαρέζος Σάββας Πούμπουρας

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββα Πούμπουρα

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, εξομολογήθηκε: «Δεν είναι στη φύση μου να είμαι μονός μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Θα ήθελα να έχω ένα παιδί και να κάνω μια οικογένεια, αλλά αν δε βγει, δε θα πιέσω ούτε εμένα ούτε τον άλλον άνθρωπο».  

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Με την Ιλένια ήμασταν πέντε χρονιά μαζί και τα τελευταία τρία συγκατοικούσαμε. Την αγαπώ πολύ, την εκτιμώ, είναι ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος η Ιλένια. Όμως για να μη γίνει σημαίνει πως για κάποιον λόγο δεν έγινε. Δεν είναι κλισέ αυτό είναι καλό και για τους δύο. Κρατάμε επαφές με την Ιλένια, θέλαμε λίγο τον χρόνο μας. Από ένα σημείο και μετά αποκαταστήσαμε τη σχέση μας. Στην αρχή υπήρχαν κάποιες προστριβές, νεύρα, κάποια απωθημένα, λίγο θέλεις τον χρόνο σου. Ενίοτε φιλοξενεί τον Κούπερ. Είναι ένας από τους ανθρώπους που θέλω να προσέχω και να προστατεύω πάντα», είπε για την πρώην του σύντροφο, Ιλένια Ουίλιαμς.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top