Μάριος Αθανασίου: Ο λόγος που νιώθει ανεπαρκής ως πατέρας

Το εξομολογήθηκε στη νέα του συνέντευξη στο Happy Day

Ο Μάριος Αθανασίου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη και αναφέρθηκε στον γάμο του και στα προσωπικά του αλλά και στη σειρά «Άσε μας ρε μαμά» για την οποία είπε ότι έχουν γίνει πολύ καλή παρέα και είναι πολύ όμορφο να χαίρεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου.

μαριος αθανασιου

Για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς, ο Μάριος Αθανασίου δήλωσε στο Happy Day: «Είναι μόνιμη κατάσταση αυτή. Οι ηθοποιοί ψάχνουμε δουλειά κάθε σεζόν. Έχω ζοριστεί και έχω προσπαθήσει να ψάξω κάποιες εναλλακτικές λύσεις και το επιχειρηματικό κομμάτι επειδή το έχω προσπαθήσει, δεν είναι κάτι το οποίο είναι το φόρτε μου».

Ο Μάριος Αθανασίου για τον ρόλο τους ως πατέρα: «Πάντα αισθάνομαι ότι είμαι ανεπαρκής. Θα ήθελα να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου. Έχω ανασφάλειες, έχω φοβίες πολλές, ότι μπορεί να μην κάνω κάτι καλά, ότι θα μπορούσα να το κάνω καλύτερα», και πρόσθεσε για τον γάμου του με τη Μάρθα Αλεξοπούλου: «Ήταν μία φυσική συνέχεια για εμένα και τη σύζυγό μου. Μετά από 10 χρόνια συμβίωσης με τη σύζυγό του και δύο παιδιά, δεν υπάρχει ρομαντική διάσταση. Παντρεύεσαι για τυπικούς λόγους».

μαριος αθανασιου

Μάριος Αθανασίου και Μάρθα Αλεξοπούλου βόλτα στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Μάριος Αθανασίου: Παντρεύτηκε και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι!

Όσον αφορά στη σχέση με τον δικό του πατέρα, υποστήριξε ότι μετά από χρόνια μπορεί να τον κατανοήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τον δικαιολογεί απόλυτα. Εξομολογήθηκε ότι και θυμωμένος έχει υπάρξει με τον πατέρα του και αγενής, αλλά τόνισε ότι όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις και αλλάζουν τα κριτήριά σου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top