Όσα είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τον χαμό της πεθεράς της

«Περιμένουμε να απαλύνει ο χρόνος το πένθος»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Λίγο πριν τις νέες της εμφανίσεις, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μίλησε για τον έγγαμο βίο με τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου, την απώλεια της πεθεράς της και τη συμμετοχή της στο The Voice

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Βαρύ πένθος για το ζευγάρι

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Σπύρος Δημητρίου

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου στο Ηρώδειο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τον γάμο της δήλωσε: «Ο έγγαμος βίος είναι κάτι πολύ ωραίο, είναι πολύ ευχάριστο, είναι πολύ διαφορετικό, είναι πολύ καινούργιο και το απολαμβάνω. Μου αρέσει που ο σύζυγός μου ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι συζητήσεις μας», ενώ για τον θάνατο της μητέρας του συζύγου της, της Σταυρούλας Δημητρίου, πρόσθεσε: «Το αντιμετωπίσαμε όπως όλοι οι άνθρωποι. Συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλο και περιμένουμε να απαλύνει ο χρόνος το πένθος και την απώλεια».

Έγκυος η Ελεωνόρα Ζουγανέλη; Η απάντηση του πατέρα της, Γιάννη

Για τη σύντομη συμμετοχή της στο The Voice, είπε: «Πέρασα πάρα πολύ καλά. Ήταν κάτι πολύ ευχάριστο, πολύ ξεχωριστό και διαφορετικό για τη δική μου της ζωή. Έμαθα πολλά, ήρθα αντιμέτωπη με καινούργιες προκλήσεις, με άλλα δεδομένα, με άλλη καθημερινότητα κι ήταν πολύ όμορφα».

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι πολύ χαρούμενη που θα τραγουδήσει για το αθηναϊκό κοινό

«Ετοιμάζουμε ένα πρόγραμμα με τραγούδια, με σκέψεις, με εικόνες, με πολύ μουσική και κυρίως πράγματα που θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο. Η επαφή με τον κόσμο μου έχει λείψει πάρα πολύ», πρόσθεσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για τις νυχτερινές της εμφανίσεις..

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top