Κώστας Δόξας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το δικαστήριο με τη Μαρία Δεληθανάση

Βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια της κόρης τους

Δόξας Δεληθανάση
Βίντεο από την εκπομπή OPEN Weekend

Ο Κώστας Δόξας βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου 2021 στις δικαστικές αίθουσες με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Δόξας-Δεληθανάση: Ένας κεραυνοβόλος έρωτας που κατέληξε στα δικαστήρια

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση σε νυχτερινή τους έξοδο

Ο Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση σε παλαιότερη νυχτερινή τους έξοδο

Αυτό ήταν μια απόφαση του ίδιου του τραγουδιστή, ο οποίος προσέβαλε την απόφαση του τελευταίου δικαστηρίου, η οποία όριζε την αποκλειστική επιμέλεια της τετράχρονης κόρης τους, Σοφίας, στη μητέρα.

κωστας δοξας

Η κορούλα του Κώστα Δόξα, Σοφία

Kώστας Δόξας: Οι τρυφερές φωτογραφίες που πόσταρε με την κορούλα του

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε με την συνήγορο της πρώην συζύγου του, Άρτεμις Διαλυνά, η οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ενδελεχώς καθώς η υπόθεση είναι ακόμη σε εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λυπηρό να αιτείται ο κύριος Δόξας τη μείωση της διατροφής, κυρίως του παιδιού του, επικαλούμενος ότι δεν εργάζεται πουθενά, εκτός από δύο εμφανίσεις που κάνει στην Πάτρα, ενώ και κανονικά εργάζεται και επιτυχημένη πορεία έχει και για τον κλάδο του είναι ένας από τους τραγουδιστές που έχει αρκετή δουλειά, τις δύσκολες μέρες που περνάμε».

Ακόμα, δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε ότι επικοινώνησε ο ίδιος προσωπικά με τον Κώστα Δόξα και δεν ήθελε να σχολιάσει το ζήτημα: «Πήρα τηλέφωνο χθες τον Κώστα Δόξα, δεν ήθελε να σχολιάσει κάτι. Το νόημα αυτών που είπαμε ήταν ότι όταν η δικαιοσύνη αποφανθεί δεν ξέρω αν θα μου ζητήσει συγγνώμη ο κόσμος, αλλά… Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον εαυτό του».

Από την πλευρά του, ο μάρτυρας υπεράσπισης του τραγουδιστή, Άκης Δείξιμος είπε: «Η αλήθεια θα φανεί μέσω της δικαστικής οδού, που έχει πάρει ήδη το θέμα του αδερφού μου».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top