Παναγιώταρου: Απαντά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην της Μπέλλα

Είναι ζευγάρι με τον Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου;

Βίντεο από την εκπομπή OPEN Weekend

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διέψευσε on camera τις φήμες και τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα, Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου.

παναγιωταρου μπελλα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Ιωάννα Μπέλλα

παναγιώταρου μπελλα

Παλαιότερη φωτογραφία της Ιωάννας Μπέλλα με τον Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου

Το γνωστό μοντέλο και πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου ξεκαθάρισε πως δε γνωρίζει τον επιχειρηματία και πως είναι μόνη στην προσωπική της ζωή.

«Έχει συζητηθεί πολύ. Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε. Όπως, ας πούμε, ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. Είμαστε μια χαρά όμως, είμαστε πολύ καλά. Δεν έχει πάρει έκταση όλο αυτό, σταματάει εδώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks ρωτήθηκε στη συνέχεια για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα, Γιάννη - Λεωνίδα Λεωνίδου.

«Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα. Καλά - καλά δεν ξέρω ούτε το επώνυμό του. Αν το ξέρετε να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το J2US και με τη δουλειά μου και είμαι ελεύθερη. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά, στα μπουζούκια, που μου τον γνώρισαν κοινοί μας φίλοι. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ»,  ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top