Will Smith: «Σκέφτηκα να σκοτώσω τον πατέρα μου για να τον εκδικηθώ»

Κακοποιούσε τη μητέρα του

Δείτε το βίντεο του breakfast@star για τον Will Smith

Τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ως παιδί περιγράφει ο Will Smίth στο βιβλίο για τη ζωή του. Σε μια σοκαριστική εξομολόγηση αποκαλύπτει ότι πέρασε από το μυαλό του η σκέψη να σκοτώσει τον πατέρα του, Carol Smith, για να τον εκδικηθεί, επειδή κακοποιούσε τη μητέρα του, Caroline Bright.

Will Smith: Αυτός είναι ο χειρότερος ρόλος της καριέρας του

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός σε ένα από τα αποσπάσματα με τίτλο «Will» που έφερε στο φως το People οι σκηνές με τον πατέρα του στο σπίτι τους στη Φιλαδέλφεια, έχουν «σημάδεψει» την παιδική του ηλικία. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 

Ο ίδιος χρειάστηκε να τον φροντίζει, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, καθώς δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί. Έφυγε από τη ζωή το 2016.

Will Smith: Από το μηδέν στην κορυφή - Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή

«Ο πατέρας μου ήταν βίαιος, αλλά ήταν επίσης παρών σε κάθε μου δραστηριότητα και ρεσιτάλ», γράφει ο 53χρονος ηθοποιός. «Αν και ήταν αλκοολικός, σε κάθε πρεμιέρα ταινίας μου ερχόταν νηφάλιος. Άκουγε κάθε δίσκο μου και επισκεπτόταν κάθε στούντιο, όπου έγραφα ή έκανα γυρίσματα». 

«Όταν ήμουν εννέα χρονών, έβλεπα τον πατέρα μου να χτυπάει τη μητέρα μου στο κεφαλιού τόσο δυνατά που εκείνη κατέρρεε. Την είχε δει μέχρι να φτύνει αίμα». 

Ο Will Smith με τη μητέρα του

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top