Γκλέτσος: Η νέα εμφάνιση με τη σύντροφό του και το σχόλιο για τα ναρκωτικά

Η απάντηση στο ενδεχόμενο να παντρευτεί

Δείτε όσα δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος στις κάμερες

Νέα δημόσια εμφάνιση για τον Απόστολο Γκλέτσο και τη σύντροφό του, Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Απόστολος Γκλέτσος: Δείτε για πρώτη φορά τη σύντροφό του

Ο ηθοποιός και η επιχειρηματίας είχαν κάνει την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν βρέθηκαν το Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Οι φωτογράφοι τους συνάντησαν ξανά χθες βράδυ στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας με τον Μάριο Φραγκούλη στο Christmas Theater.

Ιζαμπέλα Αρβανίτη Απόστολος Γκλέτσος

Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι ζευγάρι με τον Απόστολο Γκλέτσο σχεδόν έναν χρόνο /Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας ήταν ντυμένος casual με τζιν παντελόνι και μαύρο μπουφάν, ενώ η σύντροφός του επέλεξε ένα ριγέ κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρο πουκάμισο. Η Ιζαμπέλα Αρβανίτη είναι η πρώην ιδιοκτήτρια γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας και υπήρξε παντρεμένη με τον τραγουδιστή Αργύρη Κούκα.

Απόστολος Γκλέτσος: «Έχει έρθει κάτι καλό στη ζωή μου, είμαι ευτυχισμένος»

Μιλώντας στις κάμερες, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε και για το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά: «Στα 55 μου χρόνια με κόρη της παντρειάς να παντρευτώ; Ε, δε θα γίνουμε και γελοίοι!».

Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος τα... έβαλε με τους δημοσιογράφους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Χείμαρρος» ήταν ο ηθοποιός όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για την πρόσφατη εμπλοκή του ονόματός του σε κύκλωμα ναρκωτικών. «Η τελευταία περιπέτεια ήταν κάτι δημοσιογραφικό. Εσείς το φτιάξατε, εσείς το πουλήσατε, εσείς το τελειώσατε. Δε με κάλεσε εισαγγελέας, δεν έχω καμία ανάμιξη», δήλωσε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top