Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Περιπέτεια υγείας για τον γιο τους

Η μακροσκελής ανάρτηση της γλυκιάς μαμάς στο Instagram

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Ο ερχομός του γιου τους, Αλέξανδρου, επισφράγισε την αγάπη τους με τον καλύτερο τρόπο και όπως είναι φυσικό είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Χρανιώτης – Αβασκαντήρα: Με κυκλαδίτικο άρωμα η βάπτιση του γιου τους!

Οι τελευταίες δύο ημέρες ήταν δύσκολες για την οικογένεια, αφού ο μικρούλης είχε ένα πρόβλημα με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Το τρυφερό γράμμα του Χρανιώτη στον γιο του: Να σε ακούω να λες Μπαμπά

Η Γεωργία Αβασκαντήρα αν και δε θέλησε να γνωστοποιήσει τι ακριβώς συνέβη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, μιλώντας γι’ αυτό που βιώσαν στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα

Γιώργος Χρανιώτης: Οι ευχές για τα γενέθλια της Γεωργίας Αβασκαντήρα

«Kάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο,πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα…έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη,της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι,που γίνονται εφιάλτες,τους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες…ήταν ένα δύσκολο διήμερο,για τον μικρό μας και μια δοκιμασία,για μας,πρωτόγνωρη! Παρόλα αυτά,ευτυχώς,πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου,να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ(δεν είναι διαφήμιση,είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις,ανθρώπους,που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν,τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)! Επιστρέφουμε
σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα 🤍🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Υ.γ. Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες 🤍», έγραψε η γλυκιά μαμά κάτω  από τη φωτογραφία του γιου της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top