Μελέτη: «Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου»

«Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου...»

Από τη συνέντευξη της Μελέτη στη Σίσσυ Χρηστίδου και στο «Χαμογέλα και Πάλι!»

Στις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της καριέρας και στο «μπούλινγκ» που δέχτηκε από τα ΜΜΕ αναφέρθηκε σε νέα της συνέντευξη η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Γιατί δεν αποκαλύπτει το όνομα του εκφοβιστή της

ΜΕΛΕΤΗ

Ελεονώρα Μελέτη: Η ανάρτηση για τον εμβολιασμό της που προκάλεσε ερωτήματα

Υπήρξε μια περίοδος που ήταν πολύ δύσκολη για εσένα σε ότι αφορά τα ΜΜΕ. Τα πυρά έρχονταν από παντού.

Αυτά τα πυρά εγώ τα ευλογώ. Υπήρχε μια περίοδος στα ΜΜΕ που βίωσα bullying. Γινόταν ένας καθημερινός διασυρμός γύρω από το όνομά μου, με ακραίους χαρακτηρισμούς, και όχι μόνο τηλεοπτικός. Χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί. Πλήρωνα το κόστος και το τίμημα μιας τύχης να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος για να αρπάξω μια ευκαιρία που μου άνοιγε μια επαγγελματική πόρτα τεράστια, αυτή του Πρωινού Καφέ. Σε εκείνη την περίοδο αναφέρομαι.

Αυτό, ωστόσο, με έκανε να έρθω πολύ κοντά στον εαυτό μου και να εκτιμήσω πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Όχι ότι δεν είχε κόστος. Στην προσπάθεια να προστατέψω τον εαυτό μου, απομακρύνθηκα από ανθρώπους. Κάνοντας, βέβαια, έναν απολογισμό, ήταν ένα βίωμα που με έκανε να σταθώ πάρα πολύ στα πόδια μου και να αρχίσω να φιλοσοφώ τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Και ως προς τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους, είπε στη Real News η γνωστή παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top