Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το βάρος της - Πώς έχασε τα κιλά;

Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να... λιώνει στο γυμναστήριο

Πλέον έχει φτάσει τον στόχο της και ζυγίζει 59 κιλά και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ, καθώς η αυτοπεποίθησή της έχει ανέβει πολλά επίπεδα.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε τη να κάνει βάρη με κοιλιακούς φέτες

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για το πώς έχασε τα περιττά κιλά της στο περιοδικό Τύπος TV.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά

Η παρουσιάστρια είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

«Κάνω τη δίαιτα του ‘’Κάτι ξαναψήνεται’’. Έχω να πω ότι τρώω περισσότερο από όλους στα γυρίσματα και οι περισσότεροι συνεργάτες είναι άντρες. Τρώω όμως ποιοτικά, ο μεταβολισμός μου έχει αλλάξει» είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της

Όταν ρωτήθηκε τι θα συμβούλευε άλλες γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά, απάντησε: «Συμβουλές δε δίνω, αγάπησα όμως τον εαυτό μου και το σώμα μου, κατάφερα να αδυνατίσω χωρίς να κάνω ακρότητες, χωρίς να παίρνω συμπληρώματα. Ένα κακό γεύμα δε θα σε παχύνει ούτε ένα καλό θα σε αδυνατίσει. Έχω φτάσει τον εαυτό μου σε ένα καλό σημείο και χαίρομαι».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξομολογήθηκε ότι πήγε σε ειδικό για να τη βοηθήσει με το αδυνάτισμα: «Μόνη μου το έκανα πράξη και στους έξι μήνες -που δεν μπορούσα να το πάω ένα βήμα παρακάτω-, πήγα σε διατροφολόγο. Με έβαλε σε ένα πρόγραμμα που μπορώ να ακολουθώ. Ήθελα ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη δουλειά μου και μου το έχει κάνει έτσι ώστε να με βολεύει. Ξηροί καρποί, φρούτα, αβγά βραστά, πράγματα που όλοι μπορούμε να έχουμε, δεν λείπουν από την τσάντα μου. Τρώω πιο ποιοτικά πράγματα, όχι πίτσες και μακαρόνια».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top