Ηθοποιός για Φιλιππίδη: «Χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης και βοήθειας»

Υπήρξαν συνεργάτες στο παρελθόν

Δείτε πρόσφατη συνέντευξη της Βαλέριας Κουρούπη στο MEGA Καλημέρα

Φέτος τη βλέπουμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, εκεί όπου μέχρι τον περασμένο χειμώνα πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μαρτυρία για Φιλιππίδη: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τη Λένα Δροσάκη» 

Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! όπου ρωτήθηκε και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρξε ποτέ κάποιο θέμα μεταξύ τους.

Η Βαλέρια Κουρούπη εκτός από το θέατρο ασχολείται και με το τραγούδι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σε ερώτηση αν είχε συνεργαστεί με τον κατηγορούμενο για σεξουαλική κακοποίηση ηθοποιό, απάντησε: «Ναι, στο Εθνικό τρεις σεζόν και δεν είχα συναντήσει αυτήν του την πλευρά, ούτε καν την επιθετική του. Δούλεψα με έναν άνθρωπο πάρα πολύ συνεργάσιμο τότε. Βέβαια, το πρωταγωνιστικό δίδυμο τότε ήταν εκείνος κι ο Γιάννης Μπέζος και υπήρχε μια γλυκιά σχέση μεταξύ τους». 

Πέτρος Φιλιππίδης: Να δικαστεί ζητά η εισαγγελέας - «Είναι επικίνδυνος»

Αν τον είχες μπροστά της τι θα του έλεγε; «Δε θα του έλεγα τίποτα, γιατί νομίζω δε θα έπαιρνα καμία απάντηση που θα με αφορούσε. Δεν είμαι ψυχίατρος, εδώ μιλάμε για μια διαταραχή προσωπικότητας και για έναν άνθρωπο που ούτε εκείνος δεν ξέρει το «γιατί» τα έκανε όλα αυτά. Πιστεύω χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, βοήθειας και προφανώς τιμωρίας. Ας τον ρωτούσε ένα ψυχίατρος, μήπως έβγαζε κάποιο συμπέρασμα», απάντησε η Βαλέρια Κουρούπη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top